Skadedyrsbekæmpelse siden 1982

Serviceaftale

AZ-Dantox ApS, en del af Chrisal Skadedyrsservice, er et professionelt firma inden for skadedyrsbekæmpelse. Vi har mere end 40 års brancheerfaring. Vi servicerer virksomheder såvel som private.

års erfaring
+ 0
Fordele ved en serviceaftale

De fleste af vores kunder har tegnet en serviceaftale. Det er en forebyggende sikring hvor AZ-Dantox ApS opstiller et passende antal servicestationer – også kaldet rotte/mus kasser.
Stationerne sættes op med 10 – 15 meters mellemrum rundt om bygningen. Bygningen bliver gennemgået for eventuelle huller og servicestationerne bliver serviceret, hvor det mest almindelige er hver 8. uge eller hver 12. uge.

Servicerapport

Som kunde får De en servicerapport efter hvert besøg og kan på den måde følge med i forløbet.

Fordelen ved en serviceaftale er, at De minimerer risikoen betydeligt for rotter eller mus i virksomheden. Får du mod al forventning alligevel skadedyr, kommer AZ-Dantox ApS og tager sig af problemet – helt uden beregning for kunden.

En serviceaftale kan tegnes mod rotter og mus, men er også nyttig mod andre skadedyr, som for eksempel myrer, væggelus og kakerlakker. 

Ring til AZ-Dantox ApS og få et uforpligtende tilbud og en snak om netop Deres problem.

Det tofarvede frømøl er det hyppigst forekommende møl i private boliger og lagre, hvor fødevarer opbevares. De angriber fortrinsvis tørrede frugt og nøddeprodukter, men også undertiden korn, kornprodukter og tørkost. AZ-Dantox ApS har gode resultater med bekæmpelse i private boliger. Vi behandler dog også alle andre former for møl. øHar man tofarvede frømøl, vil man se de små gullige larver med mørke hoved sidde i kanterne ved vægge og loft. Læs mere om møl her.

 

AZ-Dantox ApS er eksperter i duesikring af ejendomme m.m. Har De duer på ejendommen kan det forårsage skader p.g.a. svineriet fra duernes ekskrementer. Da duer ofte er smittespredere kan det ikke tilrådes at private giver sig i kast med bekæmpelsen uden hjælp fra professionelle.

Ring på 33 22 77 22 eller kontakt os her og få et tilbud.

 

Hjælp til skadedyrs-bekæmpelse

Hvis du har behov for hjælp til at få styr på dit skadedyrsproblem, så kontakt Chrisal Skadedyrsservice A/S, som er eksperter i at fjerne skadedyrerne

Alle hverdage: 08:00 - 22:00.